

Cedar Hills Park Improvements

Neighborhood Meeting #1 - Agenda August 5, 2014



I.	Sign-in / Orientation (10 minutes)	6:00 pm
Presentation		
II.	Introductions (5 minutes) a. District Staff b. Consultant Team	6:10 pm
III.	Review Project Background and Meeting Objectives (5 minutes) a. Project Backgroundb. Project Timelinec. Meeting Objectives	6:15 pm
IV.	Review Inventory and Analysis (10 minutes) a. Site Program (See reverse side of Meeting Agenda) b. THPRD / BSD IGA c. Inventory / Existing Conditions i. Existing facilities and uses ii. Utilities iii. Natural Resources d. Analysis i. Sensory (Noise, Light, Sun, Shade, Views) ii. Proposed Program vs Land Use and Availability iii. Traffic Analysis, Circulation Systems and Parking	6:20 pm
V.	Present Concept Plans – Option 1 and Option 2 (15 minutes) a. Sports amenities b. Playgrounds, splash pad, gardens and passive recreation opportunities c. Restrooms, concessions, and equipment storage d. Access, circulation and parking e. Utilities and storm water/LIDA f. Existing trees	6:30 pm
VI.	Open Discussion (40 minutes) a. Identify and address any concerns or perceived conflicts b. Identify preferred option	6:45 pm
VII.	Next Steps (5 minutes) a. Pre-Application Conference with City of Beaverton – 8/13/2014 b. Next Neighborhood Meeting - Late September 2014 c. Wrap-up	7:25 pm
VIII	. Meeting Adjourned	7:30 pm